Detský styling s balerínkami na špeciálne príležitosti

Detský styling s balerínkami na špeciálne príležitosti

Neviete, ako vaše dieťa obuť na špeciálne príležitosti? Celé dni behá v teniskách či plátenkách, v zime dieťaťu obujete čižmy a snehule. Ale aké topánky vybrať, keď vás čaká formálnejšia návšteva alebo sa chystáte na svadbu? Na špeciálne príležitosti sú ideálne detské balerínky. Vyzerajú rozkošne, sú pohodlné a dobre sa kombinujú k šatám.

Aké detské balerínky vybrať na špeciálnu príležitosť?

Výrobcovia detských šiat sa priam pretekajú v tom, aby ušili čo najviac rozkošné a zaujímavé oblečenie pre malé princezné. Nájsť šaty na svadbu a oslavu je jednoduché. No ani s obutím nebudete mať problémy, keď sa rozhodnete pre detské balerínky. Iste ich máte v šatníku aj vy, tak prečo ich nekúpiť vašej dcérke? Balerínky pre deti sa šijú v rôznych farbách, čo znamená, že sa vám podarí vytvoriť outfit matchy-matchy. Zladená s dcérou budete za hviezdy oslavy.

Detské balerínky pre najmenšie dievčatká

S výberom farby balerínok nebudete mať problémy. Kúpite ich v celej škále farieb, s matným či lesklým prevedením, trblietkami, bez i s nízkym opätkom. U malých dievčat je dôležité, aby ste vybrali balerínky, ktoré dokážu samé obuť či vyzuť. Preto je najlepšou voľbou obuv so suchým zapínaním. Druhou možnosťou sú detské balerínky na našuchovanie. Dbajte však na to, aby takéto balerínky mali buď elastický lem okolo chodidla, alebo gumovú pracku vedúcu cez klenbu. V kamenných obchodoch CCC i online nájdete veľkú ponuku baleríniek so všetkými typmi zapínania. V predajniach CCC máte istotu, že nebudete hľadať hodiny a rýchlo nájdete štýlové a dobre padnúce topánky pre celú rodinu.

Dievčenské balerínky s módnym nádychom

Väčšie dievčatá sú už oveľa náročnejšie a odporúčame, aby ste s nimi výber topánok konzultovali. V prípade starších detí ide viac o dizajn, a preto sa výrobcovia zamerali na štýl, ktorý je momentálne in. Pre dievčatá sú určené balerínky na nízkom opätku so zapínaním na pracku vedúcu cez klenbu. Veľmi módne sú detské balerínky s trblietavým efektom alebo štrasovými detailmi na zapínaní. Viac elegantne a zároveň trendovo pôsobia balerínky s lesklým povrchom. Môžu byť ozvláštnené mašľou, prípadne zdobené v prednej časti topánky.

Zamerané na farby a materiál detských balerínok

Spomínali sme v úvode, že detské balerínky nájdete vo všetkých farebných odtieňoch. Dobre kombinovateľné sú samozrejme biele, čierne a béžové. Každé dievčatko ohúria tiež ružové a červené balerínky. Na materiály nešetrite a investujte do koženej obuvi. Koža sa prispôsobí tvaru chodidla a vydrží dlhšie ako syntetické materiály. Overte si pružnosť podošvy, ktorá je dôležitá, keď bude dieťa na oslave tancovať a neustále pobehovať.

Tipy na stylingy s detskými balerínkami

Na detskú oslavu a narodeniny môžete dievčatko celé zahaliť do sladkej ružovej farby. K ružovým balerínkam s kvetom oblečte dieťaťu ružové priliehavé tričko a ružovú tutu sukňu. Ideálne je, keď sa detský outfit trbliece, takže uprednostnite sukničku s flitrami a topánky s kamienkami. Veľmi peknou kombináciou sú nebesky modré šaty s volánikom cez ramená a biele detské balerínky so štrasom. Moderne vyzerá tutu sukňa v ružovej či fialovej farbe, do ktorej je zastrčená biela košeľa. K takémuto outfitu doplňte biele alebo béžové balerínky. Ide o veľmi štýlový vzhľad, ktorý preferujú aj väčšie slečny. Nikdy nezabudnite na doplnky ako sú čelenky, náramky alebo veľké gumičky v tvare kvetov včesané do drdola.

Fotogaléria


Zdieľať článok

Podobné články

Diskusia

Facebook pozri-sa.sk