SLOVAKIA - TOP 30 miest

SLOVAKIA - TOP 30 miest

Cestovateľské duo Hike the World pripravilo video plné inšpirácií, kam sa na Slovensku vybrať. Ponúkli 30 top slovenských destinácií a na okúzľujúcom videu pracovali vyše pol roka. Tie najkrajšie zábery dofarbuje hudba od mladého slovenského skladateľa a fotografa Miroslava Maršíka. 


"Do videa sa samozrejme dostali známe miesta ako Vysoké Tatry, Bardejov, Bratislava, Vlkolínec, Malá Fatra, ale aj menej známe ako Lednica, Brdárka a iné," opisuje autor videa Martin. Po prezretí krásneho videa už naozaj všetci pochopia, akou krásou sú obklopení.


Táto dvojica síce už precestovala množstvo krajín, no aj tak ich to najviac lákalo späť na Slovensko. Už od začiatku zrodu nášho projektu Hike the World sme plánovali zachytiť a zvečniť všetky jedinečné okamihy a nádherné miesta počas nášho niekoľkomesačného cestovania. Taktiež musíme priznať, že čím viac sme boli mimo našej domoviny, tým viac nám paradoxne chýbala. Najviac sme sa vždy tešili na návrat domov, na rodinu, na objavovanie Slovenska. Pretože ako sa hovorí, všade dobre, doma najlepšie.“



Fotogaléria


Zdieľať článok

Podobné články

Diskusia

Facebook pozri-sa.sk