Nábytok z masívu nakúpite na drevko.sk

Nábytok z masívu nakúpite na drevko.sk

     Zabudnite na predsudky, že nábytok z masívu patrí do dôb generácií v minulom storočí. Masívny nábytok má jednoznačne svoje výhody, najmä odolnosť a robustnosť. 

Aj v dnešnej dobe môže predstavovať modernú súčasť výbavy interiéru v podobe stolov či stoličiek a ďalšieho nábytku. Masívny nábytok nájdete na drevko ako celodrevený či v kombinácii napríklad s kovom či sklom. Tak či onak ide o moderné kúsky s odrazom poctivej práce.

Drevo je prírodné, obnoviteľné a nič nenahradí jeho unikátne vlastnosti. Preto sa veľa ľudí vracia k drevu v mnohých podobách, nevynímajúc ani drevený nábytok z masívu. Súčasťou je tiež nábytok z masívu, ktorý si nachádza opäť cestu do interiéru. Jeho prednosťou pred ľahkými materiálmi je určite odolnosť a ekologickosť.

Za kusom masívu vidíme tiež poctivú prácu. Na drevko.sk vám prinášame rozmanitú ponuku nábytku z masívu v podobách napríklad jedálenských stolov z masívu v jedálni, konferenčných stolíkov z masívu či trebárs masívnych lavíc k stolom. Masív je skrátka vždy poctivý kus dreva hodiaci sa do obývacej izby, jedálne či do kancelárie – a to nielen ako nábytok na chatu.

Stopercentný nábytok z masívu aj v kombinácii s kovom či sklom

Nábytok z masívu môže byť ako v prevedení iba zo 100 % masívu, tak v kombinácii napríklad s kovom alebo sklom. Aj tieto kombinácie materiálov sú zaujímavé a moderné. To sa môžete presvedčiť napríklad pri jedálenských stoloch z masívu alebo komodách z masívu.

Spojenie kvalitného masívneho dreva s kovom alebo sklom je efektný a dizajnovo podčiarkuje robustnosť. Masívny nábytok je robustný a odolný, zároveň však aj dnes moderný a štýlový rovnako ako odľahčené či umelé materiály. Poctivosť masívu však nič nenahradí.

TIP: Vyskúšajte copywriting od TEXTO.

Masívne drevo s prirodzenou textúrou vzhľadu a prirodzenými nerovnosťami

Žiadna imitácia, len naozajstný kvalitný masív. Jedinečnosti prispieva tiež prirodzená drevitá textúra vzhľadu a tiež prirodzené drobné nerovnosti napríklad u hrán. To umocňuje kvalitnú ručnú prácu, ktorú nenahradíme žiadnym umelým materiálom, skrátka drevo je drevo.

Aj v dnešnej dobe sa stáva masívny nábytok opäť obľúbený a žiadaný vďaka drevu čoby jedinečnému materiálu so svojím vzhľadom (populárny je rustikálny štýl). V nábytku z masívu sa skrýva poctivá ručná práca, prirodzenosť a moderný dizajn. Vyberte si z ponuky masívnych lavíc, konferenčných stolíkov z masívu alebo masívnych jedálenských stolov. Navyše, štýlový konferenčný stolík z masívu sa hodí nielen do domácnosti, ale tiež aj do pracovne. Masív je vždy originál a poctivosť, už len tým, že textúra nie je nikdy úplne rovnaká. Masívny nábytok nepatrí len do histórie, ale aj do súčasnosti.

Fotogaléria


Zdieľať článok

Podobné články

Diskusia

Facebook pozri-sa.sk