Moderné detské postieľky do každej domácnosti

Moderné detské postieľky do každej domácnosti

V detskej postieľke trávi dieťa niekedy aj 3 roky. Je dôležité, aby postieľka v ktorej bude dieťa spávať, bola pohodlná a bezpečná. Rodičia hľadajú najlepšie riešenie aj pre pohodlie bábätka aj rodiča. Postieľky sú obľúbené v spálni ako aj detskej izbe

Multifunkčné detské postieľky 2v1, 3v1

Kiež by mali naši rodičia takú vymoženosť ako my. Môžu si povedať tí, čo zakúpili multifunkčnú detskú postieľku. Z nej si dokážete neskôr vyrobiť detskú posteľ, či pohovku. Napríklad taká multifunkčná detská postieľka UP! (3v1).

Vyniká prebaľovacím pultom, skrinkou a policami. Keď bábätko vyrastie, viete postieľku prerobiť na detskú posteľ, ktorá s dieťaťom pobudne ďalších 5 rokov. Po prestavaní postieľky, zo zvyšných častí môžete poskladať pracovný stôl, ktorý môže malý školáčik používať denne na prípravu domácich úloh.

Nie len multifunkčné postieľky sú dobrým výberom. Drevená postieľka so sťahovacím bokom je výbornou možnosťou pre novorencov. Na prvý pohľad vyzerá úplne rovnako ako klasická detská postieľka, len s jednou výhodou. Po stiahnutí bočnice, si viete postieľku prisunúť k manželskej posteli a byť tak čo najbližšie k dieťatku aspoň v prvých mesiacoch. Sú vyrobené z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Chcete ušetriť? Nakúpte postieľky s kompletnou výbavou

Detské postieľky s kompletnou výbavou 120x60 cm, poteší najmä rodičov pri bezstarostnom nákupe. Už nemusíte meriať detský matrac, či hľadať posteľnú bielizeň. V tejto detskej postieľke to budete mať všetko pokope, stačí si vybrať motív.

No a v neposlednom rade sú tu detské postieľky z masívu, ktoré sú vyrobené z kvalitného dreva v jedinečnom dizajne. Masívna detská postieľka je pevná a odolná voči poškodeniu. Jej výhodou je aj to, že pri výrobe nie sú použité toxické prípravky. Poctivú postieľku ocenia všetky deti a hlavne rodičia. Stačí si vybrať tú svoju v internetovom obchode drevko.